V naši delavnici strokovno opravljamo avtoličarske storitve za vse znamke vozil.

Za strokovno pripravo poškodovanih ali novih delov za lakiranje uporabljamo odsesevalne naprave in druga sodobna orodja. Uporabljamo materiale specifičnih lastnosti s poudarkom na odpornost proti koroziji. Pri pripravi vozil pred lakiranjem uporabljamo materiale za suho brušenje svetovno znane firme SIKKENS.

V lastni mešalnici barv pripravimo barve identične originalom, lahko pa si izberete barvo po vaši želji. Pri popravilu in določitvi odtenka barve vašega vozila nam je v veliko pomoč Sikkensova naprava Automatchic.

Da sledimo novi tehnologiji in se strokovno izobražujemo, potrjujejo certifikati, ki smo jih prejeli na tedenskih seminarjih v firmi AKZO NOBEL na Niozemskem.

V lakirno sušilni komori znamke USI ITALIA vozilo vrhunsko polakiramo. Pri vsem tem upoštevamo tudi vse okoljske standarde.

Naš sistem lakiranja je tako imenovan "mokro na mokro". To v praksi pomeni, da na temeljito pripravljeno podlago najprej nanesemo toniran predlak, šele nato pa avtolak v barvi avtomobila. Na popravljenem vozilu se ne opazi nobene razlike med prvotno barvo avtomobila in barvo popravljenega predela.

Visoka tehnologija, strokovna usposobljenost in dolgoletne izkušnje omogočajo:

  • delno ali celotno lakiranje karoserije
  • barvanje spojlerjev, odbijačev, pokrovov ogledal
  • lakiranje aluminijastih in kovinskih platišč
  • barvanje površin iz umetnih mas
  • čiščenje in poliranje.

Potrebujete še več informacij? Pišite nam.

Delovni čas

Ponedeljek-petek: 7.00-15.00
Sobota, nedelja in prazniki: zaprto

Splošno

O podjetju
Pogoji poslovanja
Politika zasebnosti
Spletni piškotki

Kontakt z nami

Avto Glinšek d.o.o.
Škale 35 b, 3320 Velenje
03 891 30 30
041 776 059
info@avto-glinsek.si